Skip to main content

Interieur en exterieur

Je bedrijfspand als absolute eyecatcher, zowel van binnen als van buiten.

Als je auto je visitekaartje op de weg is, dan is je bedrijfspand je hoofdkwartier. En een hoofdkwartier hoort indruk te maken. Een bezoekje aan jouw bedrijf moet immers ook aanvoelen als een bezoekje aan jóuw bedrijf. Onze interieur- en exterieuroplossingen maken dat bezoekje duidelijk, herkenbaar en onvergetelijk.

Wij helpen je indruk maken met een gaaf ontwerp, informeren met duidelijke routing of zichtbaar zijn met sterke signing. Dus of je nu wilt dat je bezoekers je vinden, je herkennen of fan van je worden: wij zorgen dat ‘t Plaqt. Dat doen we volgens ontwerpen die jij aanlevert, of je schakelt ons daarvoor gewoon in. Wij zorgen voor visuals die hun doel bereiken en die opvallen. Benieuwd hoe dat werkt? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Als het te beplakken is, dan beplakken we het – goed, strak en met oog voor de allerfijnste details.

Een bedrijfspand heeft nogal wat oppervlakte, en iedere vierkante meter dient een ander doel. Zo kun je bezoekers aantrekken, ze de weg wijzen of ze helemaal inpakken met indrukwekkende ontwerpen. Dat kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van je pand zijn. Dus of je nu bezoekers wilt trekken met gevelreclame of jouw professionaliteit wilt laten zien met stijlvolle designs op je kantoormuren: signing helpt je opvallen.

Op reclameborden. Kantoormuren. Routebordjes. Meubels. En eigenlijk alles wat je kunt bedenken. Ook als je thuis een onvergetelijke indruk wilt maken. Naadloos behang is zo’n hoogwaardige blikvanger die ook thuis een ruimte kan transformeren. Zo zorg je in een handomdraai voor een gave kinderkamer, een inspirerend thuiskantoor of een smaakvolle keuken, bijvoorbeeld! Welke indruk jouw bedrijfspand ook moet maken: wij zorgen dat je blijft plakken. Met folies en prints van de allerbeste kwaliteit, die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en bewonderende blikken. Kijk maar naar ons werk hieronder.

Kijken of ‘t Plaqt?

We leggen je graag uit wat we voor je kunnen doen, of we rekenen ‘t voor.

Stuur een bericht