Skip to main content

Carwrapping

Een compleet nieuwe uitstraling voor je auto. Maar dan snel, budgetvriendelijk en minstens zo strak. Met carwrapping zorgen wij dat het Plaqt.

Als je wilt dat je auto opvalt, dan is carwrapping de oplossing. Je publiek inpakken door je auto in te pakken, zeg maar. En dat doen we op heel veel verschillende manieren. Als je gewoon toe bent aan een nieuw kleurtje, dan kun je niet alleen kiezen voor alle kleuren van de regenboog, maar ook voor mat, metallic of carbon, bijvoorbeeld. En als je op zoek bent naar nét die strakke afwerking, dan ontchromen we ook de chromen onderdelen van je auto.

En wil je écht uitpakken? Dan kies je een complete print. Je huisstijl, een stijlvol design of een tijdgebonden reclamecampagne: een full color print trekt de aandacht en houdt die vast. Zet ons aan het werk voor een strak ontwerp, of laat ons jouw idee plakken! Benieuwd wat we kunnen en wat we kosten? Dat vind je in onze vrijblijvende offerte.

Met carwrapping val je op. Bij liefhebbers, voorbijgangers en doelgroepen.

Daarom is carwrapping enorm populair. Carwrapping is ook nog eens goedkoper, veelzijdiger en sneller dan overspuiten. En, niet onbelangrijk: je kunt altijd terug naar de oorspronkelijke lak van je auto. Want met carwrapping zorgen we niet alleen voor een compleet nieuwe uitstraling, maar ook voor een compleet nieuwe laag. Die extra laag beschermt je oorspronkelijke laklaag dus ook, bijvoorbeeld tegen opspattende steentjes. Zo maken we de blits niet alleen, maar blijf jij ‘m ook maken. Tenzij de wrap er weer af mag.

Hoe dan ook: wij zorgen dat de eerste indruk van jouw auto blijft plakken. Dat doen we natuurlijk met oog voor detail en het allerbeste materiaal, zodat jouw carwrap pure kwaliteit uitstraalt. En dankzij de veelzijdigheid van carwrapping is dat voor ons een makkie. Kijk maar naar ons werk hieronder.

Kijken of ‘t Plaqt?

We leggen je graag uit wat we voor je kunnen doen, of we rekenen ‘t voor.

Stuur een bericht